Szkoda, że to nie było oplucie tylko spoliczkowanie ... przez Cufre. Jak już piszesz o nim, że jest profejonalistą to znaj go, a nie piszesz coś na temat kogoś kogo widocznie ledwo kojarzysz...Snipp_ pisze:Pisąłem już że jest profesjonalistą? Nie dał się sprowokować, nie jest gwiazdą ponad wszystko, nie jest Ibrahimovicem.serek408 pisze:Zeby nie pisac tylko zle o Alex'ie to powiem , ze jedna sytuacja utkwila mi w pamieci z jego udzialem. Gdy rywal go oplul , Del Piero spokojnie podniusl kciuk do gory. Za takie zachowanie chwala mu
A co do Del Piero, jestem długo letnim kibicem Juventusu (11 lat), a jednak nie był moim ulubionym piłkarzem. Przez wiele lat lubiałem Zidane'a, a potem Nedved'a i tak zostanie na jakiś czas... Ale Alex'a zawsze podziwiałem, za to jaki jest, jakim jest piłkarzem, nie zakłamaną gwiazdą, popatrzcie na niego jakie ma życie osobiste, zero skandali, zero złego słowa na niego, nie tylko gra jest ważna, ale życie osobiste. Popatrzcie ilu piłkarzy dobrze grało/gra, a jakimi są ludźmi poza murwą...