Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 692
Kibicuję: Manchester United

Post autor: Bassu » 15 mar 2007, 20:09

No to Juve zaczne prawdziwe zakupy. Respect dla zawodników, którzy zostali. Ciągle mnie tylko zastanawia czy sprzedadzą Buffona. Myślę że najwięcej kasy trzeba wydać będzie na obronę, bo to co oni robą w meczach to lekka przesada a w serie A, wręcz niemożliwością będzie taka defensywa ( z której Juve przecież słynie) Wypadałoby też odmłodzić skład i nie kupować dziaków tylko młodych głodnych sukcesów zawodników. Ciekawe co na to wszystko powiedzą Ci, którzy Juve oduścili bo słyszałem że zaczynają znowu mówić o wielkiej miłosci do Starej Damy. Osobiście jeśli mógłbym kogoś kupić to byłby to Quaresma; jest na niego chrapka w zespole więc fajnie by było:)) Przeczytałem że z Niemieckiej ligi lepiej nie kupować ale przecież taki Klose napewno by szkody nie zrobił. Wątpie natomiast czy kluby nawet za dużą kase bedą chciały pozbywać się swoich zawodników (Ronaldo from Manchester United) Nie ma sensu robić drugiego Realu z Turynu. Może jakiś talent zza oceanu lub Europy ( Kompany?). Trzeba szukać ale oby skutecznie. 8)

Pzdr.

Wróć do „Włochy”