Liga Europy (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 16 mar 2007, 16:35

czeher pisze:Stawialbym na Wyspiarzy
czeher pisze:Dla mnie to jest przedwczesny final
dla mnie tak samo, będzie świetne widowisko 8) dla mnie obecnie Tottenham jest lepszą drużyną, w końcu zaczęli grać na miarę mozliwości. Szybko, ładnie i w końcu Berbatov się przebudził i stzrela seriami :P
czeher pisze:AZ Alkmaar - Werder Brema
Kolejny juz pojedynek Werderu z holenderskim zepsolem, ostatnio potyczka calkiem niezle im sie ulozyla ale czy teraz bedzie podobnie Powinnismy zobaczyc ofensywna pilke, mila dla oka ale wg mnie faworytem jest AZ
ale pamiętaj, że Brema ma wielu kontuzjowanych zawdoników, większość z nich powinna już się na 1 mecz wykórować więc nie stawiałbym na AZ, mimo iż szanse mają :wink: dobre dla Bremy jest to, że pierwszy mecz grają na wyjeździe.
czeher pisze:Bayer Leverkusen - Osasuna Pampeluna
Chyba w tym granie najmniej doceniane zespoly - trudno wskazac rozstryzgniecie Leverkusen ostatnio gra znakomicie, Osasuna tez calkiem niezle
Osasuna niezbyt dobrze wspomina ostatni pojedynek z niemieckim teamem kiedy to HSV zamknal przed nimi drzwi raju
Sklanialbym sie ku Leverkusen
Osasuna ostatnio w kratkę gra. Leverkusen gra świetnie w osattnim czasie, prawda, wielką zasługę w tym ma Rene Adler który gra wysmienicie. Udowadnia, że jest jednym z najwiekszych talentów bramkarskich w Niemczech. Na pierwszy mecz powróci Ramelow i Karim Haggui, pierwszy był kontuzjowany a drugi zawieszony za czerwo. Również ciekawa para, ale mam nadzieję, że zobaczę dwa nimieckie zepoły w połfinale 8) i w 5-Jahres-Vertung Niemcy powiększą przewagę nad Portugalią i Rumunią, może też dadzą radę bardziej zbliżyć sie do Francuzów :wink:

Wróć do „Puchary Europejskie”