czeher pisze:Stawialbym na Wyspiarzy
dla mnie tak samo, będzie świetne widowiskoczeher pisze:Dla mnie to jest przedwczesny final
ale pamiętaj, że Brema ma wielu kontuzjowanych zawdoników, większość z nich powinna już się na 1 mecz wykórować więc nie stawiałbym na AZ, mimo iż szanse majączeher pisze:AZ Alkmaar - Werder Brema
Kolejny juz pojedynek Werderu z holenderskim zepsolem, ostatnio potyczka calkiem niezle im sie ulozyla ale czy teraz bedzie podobnie Powinnismy zobaczyc ofensywna pilke, mila dla oka ale wg mnie faworytem jest AZ
Osasuna ostatnio w kratkę gra. Leverkusen gra świetnie w osattnim czasie, prawda, wielką zasługę w tym ma Rene Adler który gra wysmienicie. Udowadnia, że jest jednym z najwiekszych talentów bramkarskich w Niemczech. Na pierwszy mecz powróci Ramelow i Karim Haggui, pierwszy był kontuzjowany a drugi zawieszony za czerwo. Również ciekawa para, ale mam nadzieję, że zobaczę dwa nimieckie zepoły w połfinaleczeher pisze:Bayer Leverkusen - Osasuna Pampeluna
Chyba w tym granie najmniej doceniane zespoly - trudno wskazac rozstryzgniecie Leverkusen ostatnio gra znakomicie, Osasuna tez calkiem niezle
Osasuna niezbyt dobrze wspomina ostatni pojedynek z niemieckim teamem kiedy to HSV zamknal przed nimi drzwi raju
Sklanialbym sie ku Leverkusen