Korona Kielce (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Scyzoryk » 17 mar 2007, 11:19

Rangiz pisze:Hmm podobno mamy miec zgode z Arką Gdynia, bo z kszokami trzymaja tylko młodzi, a strsi tej zgody nie uznają Smile

:lol: :lol: :lol:

Jak ktoś nie śpiewa to powinien być "wypraszany" z młyna . Ale podobno ten gość śpiewał także nie wiem o co poszło .

Nie wiem co wy piszecie , że Lech był głośniejszy . Po drugiej stronie Lech był praktycznie nie słyszalny . Na palcach jednej ręki mogę policzyć ile razy ich słyszałem . Nasz stadion ma dobrą akustykę ale gdy jest pusty bez kibiców , np. trening dopingu czy mecz rezerw z Wisłoką .

persil pisze:To fakt, przydałoby się, żeby na młynie była jakaś selekcja, nie chce oczywiście dyskryminować nikogo, ale 50 % o ile nie więcej ludzi na młynie to dzieciaki z gimnazjum, którzy myślą, że jeśli są już na młynie to są niewiadomo kim. To nie o to w tym chodzi. To ma być doping, jeśli chcą, żeby nas szanowali jako ekipe kibiców i jeśli się biorą za organizowanie tego, to niech to wygląda na dobrym poziomie. Sorry jeśli kogoś uraziłem, ale taka jest prawda.

Jest selekcja od 16 lat , dziwne że tego nie wiesz o ile chodzisz na młyn i zapisywałeś sie przed tą rundą :lol:

Wróć do „Polska”