Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post autor: Toudinho » 17 mar 2007, 12:05

vakabayashi pisze:Juan Mata
Fabio coś nie widzi mlodego goleadora w zestawieniu meczowym. Nie brał go ani razu pod uwage, natomiast testuje śmiesznego Nieto...Klub kuleje na brak napastnika, rywalizacji na tej poazycji...no ale RvN sam ze soba rywalizuje :lol: Z drugiej strony Mata jest zawodnikiem Castilla i powinien czekac na swoja szanse, doczeka się bądź nie...lekko odbiła mu sodówka po MŚ, gdzie został królem strzelców. Teraz Michel pokazuje mu miejsce w szeregu sadzajac go na ławce...Mata odmówił podpisania kontraktu no i odchodzi. Nie jeden nie ostatni, fakt szum medialny wokół jego osoby był ogromny, umiejetnosci chyba nie te, jednak wypadało by mu dać szanse w jakimś meczy Copa del Rey...a nie trzymać drewno przez 90 min na boisku...

Ciekawi mnie sprawa Metzeldera...ja jestm za w obliczu czystki która mam nadzieje w tym sezonie się odbędzie. Cannavaro, Salgado, Carlos, Pavon, oni spokojnie mogą odjesc dorzucic mozna jeszcze Meija. Został by Ramos, Torres, Cicinho, Marcelo i Helguera. Ponoć walcza o Alexisa, do tego jest jeszcze Woody, który zaczoł grać na poziomie w Boro... no i przyjście Metzeldera było by dobrym posunięciem o ile ten nie bedzie tak szklany jak Woody. Medzelder na MŚ grał świetny turniej, jeden z lepszych środkowych defensorów, szkoda że niemiec :wink: :lol:
Dał bym jeszcze odejść Diego López'owi który zasługuje na gre, a nie na ławke, wiec spokojnie do Deportivo moze isć. Jeśli ktoś ma wrocić do klubu to tylko Soldado i wspomniany Woody. No i Diogo o ile Saragossa go nie wykupi...za te śwmieszne 4 banki...

Wróć do „Hiszpania”