komentarz i analiza wyników ligi polskiej 2005-2007

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post autor: guru » 17 mar 2007, 16:03

franz pisze:To był mecz co za emocje. Po prostu cudowane widowisko z klasa. Na pieknym i nowoczesnym stadionie przy bardzo goracym a co najwazniejsze kultularnym dopingu kibiców mozna bylo ogladc spotkanie pelne pieknych bramek i cudownych zagran. Mozna powiedziec typowe swietne spotkanie jakich w naszej lidze nie brakuje.
:P Tez sie spodziewałem czegoś więcej po tych derbach. :? Mecz strasznie nudny. niby LKS przeważał, ale grali bez żadnego pomysłu na grę. Wrzutki Hajty na pole karne, które nic nie wnosiły do gry. :? Takie walenie głową w mur. Widzew chciał coś tam pograć piłką, ale LKS grał pressingiem i nie mogli wyprowadzić wiele akcji. W LKSie brakuje takiego kreatora. Stracili Nizika i środek nie wygląda tak dobrze. Akce są grane przez Madeja, który gra na prawym skrzydle...

franz pisze:Dzis ciekawie zapowiada sie mecz Lech Poznań - Korona Kielce ciezko tu wskazac faworyta, ale moze bedzie mozna zobaczyc ciekawe spotkanie

Rzeczywiście, trudno jest tu wskazać faworyta. Moja intuicja mi podpowiada, ze będzie 1:1. :wink:

Wróć do „Polska”