Eto'o strzeliłby więcej bramek niż Torres nawet jakby grał 3 razy mniejJarzinho pisze:chyba spełni sie moja teoria, ze szybko odrobi strate do Torresa
A co miał robićjezzo pisze:Ale brawo za co? Za to, że przez 1 połowę stał w bramce?
Udowadniając, że nawet nie będąc w najwyższej formie są lepsi od pozostałych ekipKrzysztof Jarzyna pisze:Jezeli wygraja lige to dokonaja sporego wyczynu
Gra była całkiem niezła. Nie spodziewałem się, że pójdzie tak łatwo. Byliśmy zabójczo skuteczni i mam nadzieję, że tak będzie częściej. Skład, który oddelegował wczoraj Rijkaard od pierwszej minuty to na dzień dzisiejszy optymalne zestawienie. Szkoda, że Ronaldinho dalej gra wielkie nic (jak na swoje możliwości). Świetnie środek pola. Deco i Iniesta sporo przechwytów i dobra gra do przodu. Szczególnie Deco wczoraj zasłużył na pochwały. Zagrał kilka naprawdę świetnych piłek. Niestety zarobił też kartkę za faul, który przy innym arbitrze mógł nawet zakończyć się czerwem. Deco idzie w ślady Motty i brutalnie fauluje praktycznie w każdym meczu