Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 18 mar 2007, 21:43

Ja nie wiem czemu niektórzy już imputują Wiśle walkę z Legią o jakieś niższe pozycje. Wisła ostatnie dwa mecze zremisowała na wlasne życzenie ze słabymi przeciwnikami, Legia była zespolem wyraźnie słabszym od lidera i od zespołu, który zaraz po meczu z nią zremisował z Odrą Wodzisław. Ja nie widzę w grze punktów wspólnych, podobne są tylko miejsca w tabeli, a runda wiosenna się dopiero zaczęła. Wisła już tradycyjnie ma ciężkie wejście w nową rundę (przyznaję, niepotrzebnie się podpaliłem po wygranej z Górnikiem), problemy z konstruowaniem akcji i atakiem, a w Legii obecnie nie ma niczego.

Jakoś dziwnie nie czuję empatii, na myśl, że oba zespoły mogą nie wystąpić w pucharach. Niby czemu miałoby mi być żal Legii, skoro to Wisła grała ostatnimi latami najlepiej w pucharach, najdalej zachodziła, a co ostatnio osiągnęła Legia? Nie mam zamiaru się licytować, ale proszę nie podpinać Legii pod Wisłę ;).
bellus pisze:Jednak prawda jest taka, że to nie Warszawa czy Kraków mają szanse na MP w dwóch najpopularniejszych dyscyplinach w Polsce.
A najfajniejsze w tym wszystkim jest to, że fundujesz to Ty, podatniku. Jak również handel meczami w Lubinie i Łęcznej. Górą miasteczka w polskim futbolu :lol:.

Wróć do „Polska”