Skoki Narciarskie

ajaccien
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: ajaccien » 18 mar 2007, 22:29

ossy pisze:
ajaccien pisze:Właśnie, jak ci Norwegiowie śmią organizować konkurs nie potrafiąc poradzić sobie z tym przebrzydłym wiatrem. Przecież w Zakopanem na pewno daliby sobie z tym radę i przegnali te obleśne podmuchy gdzie pieprz rośnie, np. do Norwegii.
ej czlowieku o co Ci chodzi? masz jakies kompleksy to nie wchodz na forum. jak sa takie warunki, gdzie jest zagrozone zycie skoczka, to sie nie powinno organizowac

Wie ktos moze co sie dzieje w Planicy? czy jest snieg, beda warunki na piatek?
Co do kompleksów, to owszem, mam.

Czytaj ze zrozumieniem. Nie Norwegowie decydują o tym, czy konkurs jest rozgrywany, czy nie. Tylko jego ekscelencja Hofer. To raz. A dwa to to, że stwierdzenie, że Norwegowie nie potrafią organizować konkursów jest głupie. Bo nie jest winą Norwegów, że wieje wiatr. Wyobraź sobie, że to nie Norwegowie decydują o tym jaki wiatr wieje 18 marca na przedmieściu Oslo. Nieumiejętnośc organizowania konkursów nie wiąże się z kiepską pogodą. Zanim mnie opieprzysz zastanów się co napisał forumowicz, którego wypowiedź zacytowałem. Kiedy zrozumiesz jej głupotę, zrozumiesz i bezzasadność swojego ataku na moją osobę.

Wróć do „Inne sporty”