nie jest, pozostaje pytanie czy może byćKrzysztof Jarzyna pisze:Nie no Cicinho lepszy od Alvesa nie jest
Cicinho grał u Capello mało i to sie raczej nie zmieni sam włoch mówił
ze widzi w nim bardziej prawo skrzydłowego aniezeli obrońcę
mecz z Lyonem grał Cicinho i w defenswynie prezentował sie kiepsko
Krzysztof Jarzyna pisze:Ramos czy nawet Cicinho az tak bardzo slabsi od Alvesa nie sa, zeby trzeba bylo go sprowadzac.
włąściwie nie ma sensu walczyć o Alvesa mamy Torresa i Ramosa, w obwodzie jest jeszcze zapomniany a mający b. dobry sezon za soba Diogo
jedyne uzasadnienie transferu jest takie za w lecie moze nas pożeganać:
Cicinho, R.Bravo Helguera Pavon Meija Minambres Cannavaro także całkiem spore braki sie pojawią
choć mówi sie ze Real dokona wymiany Cicinho plus kasa za Alvesa takie słuchy były w zimie jeszcze
choć to dziwnie wyglada ze Real sobie kupi cała prawą flanke Sevilli
Krzysztof Jarzyna pisze:Poza tym - co do tego gloryfikowania Daniego to jezeli w ofensywie jest rzeczywiscie swietny to az tak bardzo zajebisty w defensywie nie jest.
zgoda, co nie zmiena faktu ze jest na pewno w top 3 najlepszych zawodników tego sezonu na boiskach La Liga
Jarzinho pisze:40-50 mln za duet
i Real jest w stanie tyle zapłącić
lepsze 40-50 mln za duet jak za samego Ronaldo Christiana
w dodatku i Navas i Alves wiedzą jak sie w hiszpani gra
a portuglaczyk dopiero ten sezon ma w Premiership tak dobry i nikt nie moze być pewny żę powtórzy to w hiszpaniii
poza tym sam sie odciął od transferu na SB mówiąc ze nie jest Galactico
co mnie niesamowicie cieszy bo 50 mln w gracza spoza hiszpanii (a i nawet w jednego zawodnika tyle ) to za duże ryzyko na które Real nie
moze sobie pozwolić
priorytetem wg. mnie i tak jest trener na nowy sezon bo wg. mnie
Capello nami mistrza nie ugra w tym sezonie niestety