Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post autor: Toudinho » 20 mar 2007, 20:59

Woodgate raczej na 90% zostanie w Boro. Metzelder to nie złe posunięcie, gośc jeśli gra to gra dobrze, jeśli będzie zdrowy przez większość część sezonu to moze być alternatywą dla zawieszonych lub kontuzjowanych(o ile on sam nie będzie :wink: ) graczy, chyba że bedzie prezentował bardzo wysoki poziom a zapewne stać go na to by grał na wysokim poziomie to moze zagościć na dobre w wyjściowym składzie. Nic nie tracimy biorąc Christopha, a zyskujemy gracza moze nie genailengo, ale gracza który łapał by się w prwie kazdym klubuie La Liga, gracza który moze coś wnieść do druzyny, i ja jestem za fakt ma słabe nogi szklane ścięgna, ale wszystko mozna przezwyciężyć. Jeśli przyjdzie Metzelder to zapewne odejdzie Pavon, meija, Haleguera ktoś z nich, a nawet moze i wszyscy, ja bym zostawił tylko Ivana...

brylancik pisze:Nasri.
Tacy piłkarze powinni grać w Castilli. Ogólnie mało przechwytujemy zdolnych graczy ponizej 20 lat. Do klubu trafił z Espanyolu Sanchez, który gra dość dobrze...przyszedł Agus chyba z Albacete bądź Alaves...jednak wątpie by oni stanowili w przyszłości o sile Blancos.

Wróć do „Hiszpania”