Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 21 mar 2007, 0:07

Akarin pisze:a ty co, managerem Blaugrany jesteś? no chyba, że podawali coś takiego oficjalnie i przeoczyłem
No raczej przeoczyłeś bo o tym, że Barcelona posiada prawo pierwokupu Alvesa wiadomo nie od dziś i nie od wczoraj. Inna sprawa, że ten cały pierwokup to nic wielkiego. Jeżeli Sevilla zgodzi się w ogóle na jakiekolwiek negocjacje w sprawie Daniela i przyłączą się do nich inne kluby to i tak wszystko będzie zależało od zawodnika.
brylancik pisze:19 letni gość z Marsylii - Nasri. Jest mniej przereklamowany niż Ribery
Chyba będzie trzeba powrócić do dyskusji o tym co oznacza określenie 'przereklamowany' :roll: Czy Ribery jest aż tak medialną gwiazdą? Czy aż tak bardzo się nad nim wszyscy rozpływają? Nie wydaje mi się. Ma wielu zwolenników (do których ja się również zaliczam, ale to tak BTW) a swoimi umiejętnościami popisuje się nie tylko w Ligue 1, ale i w reprezentacji (bardzo dobry Mundial w jego wykonaniu). Generalnie koleś dopiero zaczyna odważniej pukać do światowej czołówki a brylancik już określa go mianem przereklamowanego :roll:

Wróć do „Hiszpania”