http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/news ... 73267,2943
Co to jest?
Chłopaczek liczyłem, że skoro już zabrałeś się za wypowiedz w tym temacie, to napiszesz coś na co będzie można odpowiedzięć. Niestety się zawiodłem.
Franz zastanów się nad tym co pisałem i przemyśl pare rzeczy. Np to, że wypada się przyznać do błedu, etc.
franz pisze:Raczej watpie, przecietny Amerykanin w zwykłej szkole z takim pytaniem sie nie spotka, to moze spotkac Amerykanina z dobrej uczelini (a jesli z dobrej uczelni to pewnie bedzie prawidłowo sformułowane w koncu to podobno najlepsze uczelnie na swiecie ) takie pytania sa za trudne dla przecietnego mieszkanca U.S.A. jesli ogladales filmik "Głupi Amerykanie" który ktos ostanio pokazal w zwale to wiesz o co chodzi
Film jest manipulacją. Jestem w stanie zrobić taki sam film w Polsce i zrobić z Polaków idiotów totalnych a przecież tacy mądrzy jesteśmy,, czyż nie? Kolejna sprawa, że zawsze przy tego typu stwierdzeniach co do idiotyzmu amerykanów przychodzi mi na myśl, że w takim razie kim my jesteśmy? Pozwoliliśmy, żeby światem rządzili ludzie o ilorazie inteligencji będącej raptem promilem naszych osiągnięć? Pod rozwagę.
No tak jak ktoś chce żeby mu się żyło skrajnie dobrze to jest idiotą. Teraz już będę wiedział.franz pisze:Do niektórych ludzi nie trafiaja racjonalne i rzeczowe argumety, jak to napisał czesiek: "jeszcze raz potwierdza to moja teze ze czlowiek majacy bardzo skrajnie poglady - niezaleznie czy prawicowe czy lewicowe jest debilem".