Na pewno przesad i głupota ludzka, ale moze tez nadmierna "poprawnosc polityczna". Na pewno nie propaganda homoseksualna bo nikt nie nakłania do zmiany orientacji na homo zreszta i tak propaganda homoseksualna nie istnieje a wiec o czym tu rozmawiac.Co to jest?
Jak mozna przyznac ise do bledu skoro sie go nie popełniło?bellus pisze:Np to, że wypada się przyznać do błedu, etc.
Moze i jest manipulacja i ja tez jestem w stanie zrobic taki film w Polsce wystarczy odpowiednio oplacic "przpadkowo" pytane osoby. A co do pytania "tacy mądrzy jesteśmy czyż nie" to przecietny Polak wie wiecej o swiecie niz przecietny mieszkaniec USA. Swiatem nie rzadza typowi Amerykanie(debile) tylko ci którzy tymi typowymi Amerykanami wladaja i manipuluja a oni czerpia i czerpali rowniez z naszych osiagniec choc w bardzo malym stponiu.bellus pisze:Film jest manipulacją. Jestem w stanie zrobić taki sam film w Polsce i zrobić z Polaków idiotów totalnych a przecież tacy mądrzy jesteśmy,, czyż nie? Kolejna sprawa, że zawsze przy tego typu stwierdzeniach co do idiotyzmu amerykanów przychodzi mi na myśl, że w takim razie kim my jesteśmy? Pozwoliliśmy, żeby światem rządzili ludzie o ilorazie inteligencji będącej raptem promilem naszych osiągnięć? Pod rozwagę.
bellus pisze:No tak jak ktoś chce żeby mu się żyło skrajnie dobrze to jest idiotą. Teraz już będę wiedział.
Jesli ktos w dazeniu do tego by zylo mu sie skrajnie postepuje wyjatkowo irracjonalnie i narzuca swoja wole innym to jest idiota, dobrze ze teraz juz bedziesz o tym wiedział.