No to może już do tego tematu na razie nie wracajmy bo jak widze moje argumenty jak perły przed wieprze.Na pewno przesad i głupota ludzka, ale moze tez nadmierna "poprawnosc polityczna". Na pewno nie propaganda homoseksualna bo nikt nie nakłania do zmiany orientacji na homo zreszta i tak propaganda homoseksualna nie istnieje a wiec o czym tu rozmawiac.
franz pisze:Jak mozna przyznac ise do bledu skoro sie go nie popełniło?
Nie no tak twierdzenie, że PiS zabiera skrajny elektorat LPR wcale nie było błędne.
Moze i jest manipulacja i ja tez jestem w stanie zrobic taki film w Polsce wystarczy odpowiednio oplacic "przpadkowo" pytane osoby. A co do pytania "tacy mądrzy jesteśmy czyż nie" to przecietny Polak wie wiecej o swiecie niz przecietny mieszkaniec USA. Swiatem nie rzadza typowi Amerykanie(debile) tylko ci którzy tymi typowymi Amerykanami wladaja i manipuluja a oni czerpia i czerpali rowniez z naszych osiagniec choc w bardzo malym stponiu.
Na czym opierasz taki a nie inny osąd?
A drugie moje pytanie w tej kwestii: jaka jest stolica stanu Texas?
Jesli ktos w dazeniu do tego by zylo mu sie skrajnie postepuje wyjatkowo irracjonalnie i narzuca swoja wole innym to jest idiota, dobrze ze teraz juz bedziesz o tym wiedział.
Słowo irracjonalne jest wyjątkowo wdzięczne. Potrzeba kontekstu by stwierdzić, że coś jest irracjonalne - musi być coś racjonalne. Domyślam się, że wielkiego ataku na moją osobe nie będzię, jeśli założe, że to racjonalne zachowanie to takie jakie zasstosowało by większość społeczeństwa. Jak wiemy już Platon pisał, że społeczeństwo jest głupie. Przeciwieństwem głopoty jest inteligencja. Więc zachowanie irracjonalne to zachowanie inteligentne.
Co na to powiesz?
Kolejna kwestia to, to że tym sposobem doszliśmy do stwierdzenia, że każdy polityk u władzy jest idiotą.