W tym wypadku zle odczytales mojego posta albo ja raczej zle sie wyrazilem(pewnie to drugie). Chodzilo mi oczywiscie o ogolny elektorat prawicowy itd. zreszta nie chce mi sie tego wszystkiego wyjasniac wzystko jest na poprzednich stronach tematu. Jednak specjalnie z mojej ogromnej sympatii do ciebie przyznaje sie do bledu.bellus pisze:Nie no tak twierdzenie, że PiS zabiera skrajny elektorat LPR wcale nie było błędne.
Chodzi ci o osad na temat przewagi wiedzy przecietnego Polaka nad przecietnym mieszkancem U.S.A.?bellus pisze:Na czym opierasz taki a nie inny osąd?
Troche naiwne pytanie przeciez to mozna sprawdzic w wielu zrodlach (np magiczna stronka http://www.google.pl/) nie pokaze to poziomu mojej wiedzy o USA jesli o to ci chodziło.bellus pisze:A drugie moje pytanie w tej kwestii: jaka jest stolica stanu Texas?
PS: Stolica stanu Teksas to Austin.
Czyli wiekszosc spolecznstwa ma poglady skrajne? Nie sadze aby mial racje.bellus pisze: jeśli założe, że to racjonalne zachowanie to takie jakie zasstosowało by większość społeczeństwa.