Kto bedzie mistrzem Hiszpanii?

Awatar użytkownika
jezzo
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post autor: jezzo » 22 mar 2007, 11:04

Jarzinho pisze:

Kod: Zaznacz cały

Jeśli wygra Barca, ja sobie rezerwuje. Juz nawet znam tytuł: "Kolejny kupiony tytuł Mistrza Hiszpanii przez sędziowski klub z Camp Nou" :)
Słowa zostały te napisane przez niejakiego jezzo na rm, a dotyczył felietonu na koniec sezonu w PD, czy cos w tym stylu... Uzytkownik o takiej nazwie pisze takze na tym forum. Zbieznosc nazw:?: bo teorie głoszone sa tak samo idiotyczne.
Wow, błysnąłeś. Radzę na przyszłość zapoznać się ze znaczeniem pojęcia "ironia". Uwierz, myślenie nie boli.

Jarzinho pisze:
Czytałem jego wypowiedz jak i poprzednie komentarze i to nie jest ironia, nawet nie wskazuje na jej proba. Widac ty masz problem z łykaniem czy rozroznianiem takich rzeczy.

Wiekszosc stawia na Real, ze zakonczy sezon na 2 pozycji, nie wiem dlaczego, narazie musza odrobic strate, a wiedzac ze graja z Sevilla na SB mozna wybiegajac w przyszłosc postawic, ze dostana lanie. :lol:
:haha: :rotfl:

Pisz na temat , :ot: są karane // fieldy

A dygresje na temat moich komentarzy na innej stronie (debilne na dodatek) to co, rozmowa na temat? :) (i czemu mogę edytować wasze dopiski? :] - jezzo)

Wróć do „Hiszpania”