FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 22 mar 2007, 22:47

The Sun czyli brukowiec podał informacje o zainteresowaniu MU Eidurem... Podobno chca nawet dac tyle ile Barca przed sezonem. Jesli dobrze pamietam to przed transferem do Barcy spekulowano o mozliwym jego przejsciu do Manchesteru, wiec moze zirenko prawdy w tym jest. Osobiscie płakac po jego odejsciu nie bedę, gra przyzwoicie, jednak ilosc jego bramek nie przekonuje. Nowy napastnik przyjdzie i jestem tego pewien, czyli miejsca dla Islandczyka nie bedzie, a jesli potwierdzi sie, ze Saviola otrzyma nowy kontrakt to nie widze sensu trzymania trio Ezquerro, Saviola, Eidur na ławce czy na trybunach. Kasa sie przyda, a on zaliczy przynajmniej epizod jak Mark van Bommel. :lol:

Kolejnym zawodnikiem, ktory jest łaczony z odejsciem z Barcy jest... Motta, a jego usługami zainteresowana jest Fiorentina :) Pozycja DM wymaga wzmocnien, a jesli dojdzie do takiego(mam taka nadzieje) ktos z dwojki Edmilson/ Motta powinien liczyc sie z odejsciem. Niby Thiago mlodszy, ale i tak mnie nie przekona nigdy do siebie. Jeszcze ostatnio te wyskok.

Mozna postarac sie o usługi Luccina, ktory bedzie dostepny za free... Ostatnio to świetne roziwazanie dla wielu klubow, wiec mozna i tak, a ten sezon Francuz ma bardzo udany.

Wróć do „Hiszpania”