FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: krzychu212 » 23 mar 2007, 9:24

Jarzinho pisze:Kolejnym zawodnikiem, ktory jest łaczony z odejsciem z Barcy jest... Motta, a jego usługami zainteresowana jest Fiorentina Smile Pozycja DM wymaga wzmocnien, a jesli dojdzie do takiego(mam taka nadzieje) ktos z dwojki Edmilson/ Motta powinien liczyc sie z odejsciem. Niby Thiago mlodszy, ale i tak mnie nie przekona nigdy do siebie. Jeszcze ostatnio te wyskok.

Jak dla mnie to obaj nie pokazują w tym sezonie że zasługują na gre w barwach Barcy. Thiago czasem ma takie odpały, że ja nie wiem. I zbiera te żółte kartki. Jak dostaje jeszcze w pierwszej połowie to wiadomo, że Ryju go zmieni w drugiej, bo to za duże ryzyko trzymać go z żółtkiem.Edmil też poziomu nie pokazuje w tym sezonie. DM to zdecydowanie pozycja do silniejszego obsadzenia na przyszły sezon.
Jarzinho pisze:Mozna postarac sie o usługi Luccina, ktory bedzie dostepny za free... Ostatnio to świetne roziwazanie dla wielu klubow, wiec mozna i tak, a ten sezon Francuz ma bardzo udany.
Jakoś mi się nie widzi ten jego transfer. Wątpie żeby to był gracz takiego formatu, aby grać DMa w Barcie. Jakoś mnie nie przekonuje.

Wróć do „Hiszpania”