Puchar Ekstraklasy

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 23 mar 2007, 22:43

Ja po tym meczu widzę w Kielcach remis. Co najmniej ;). Dzisiejsza przegrana nie ma dla mnie znaczenia, mecz z Odrą to był jakiś przedziwny sparing i kolejny dowód, że eksperymenty z Zieńczukiem na środku powinny być zabronione w Karcie Praw Podstawowych. No ale najwyraźniej każdy trener musi się przekonać na własnej skórze, jak się nie sparzą, to się nie nauczą :lol:. Co jeszcze ten mecz obnażył? Brak organizacji gry, nieskuteczność, przerwę w grze Nikoli? Nic nowego, Wisła jakoś grała wcześniej pomimo tego. Dzisiaj było to wynaturzone, ale nie uważam tego za wiążące na ligowe mecze. Chyba coś złego tkwiło piłkarzom w głowach, bo nikt na przykład mi nie powie, że Odra jest zespołem lepiej wyszkolonym techicznie, aż żal było patrzeć jak Paulista wywraca się o piłkę, Dawidowskiemu, Brożkom, Zieńczukowi odskauje ona na parę metrów, bo nie mogą jej przyjąć.

Jedyne co naprawdę ten mecz pokazał, to moim zdaniem to, ze może niegłupim pomysłem było wypożyczyć Wosia z Odry w ostatnim oknie na pół roku przynajmniej ;). Nie biję na alarm, ale też nie chcę mi się wierzyć, żeby przeszli aż tak koło meczu. To chyba są jakieś powazne problemy psychiczne, Petrescu dobrze robił apelując o psychologa dla tych chłopaków.

Wróć do „Polska”