Euroliga

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 23 mar 2007, 23:11

Wg mnie na rowni z para TAU - Olympiakos mozna stawiac pare PAO - Dynamo a gdy do skladu ruskich wroci Hansen to juz bez zadnych watliwosci - tylko ze on zdaje sie ma dlugotrwala kontuzje i w tym sezonie w eurolidze moze juz nie zagrac :roll:

Oczywiscie nie ma innej mozliwosci jak wygrana CSKA w calej imprezie, bo jakos trudno zauwazyc jakiegos godnego rywala 8) No chyba ze PAO, pod presja wlasnej publicznosci wzniesie sie na wyzyny :!: Istny kociol bedzie :)

Ale teraz pokolei
:arrow: TAU - Olympiakos - na poczatek przygody z aktualna edycja euroligi Olympiakos pokazal ze bedzie grozny rozbijajac TAU ale z biegiem czasu coraz mniej przekonuja - w mojej opinii - moze to za sprawa braku Stacka :think: chociaz akurat on mnie draznil :roll:
Ostatnio Penn cos niezbyt, Acker cos miesza, Zizic tak sobie - Hoskins forme lapie zas Domercant jakos nie pasuje do wizji Gershona
TAU tez miala rozne perypetie za soba - wymiana coacha :!:
Wydaje sie jednak ze to TAU powinna awansowac - wykorzytsujac atrybut wlasnego parkietu w 3 ewentualnym meczu

CSKA - MACCABI Biorac pod uwage ostatnie lata powinno to byc najbardizje emocjonujace spotkanie, trzymajace do konca w niepewnosci jezeli chodzi o awans ktorejs z druzyn - nic jednak bardizej mylnego :!:
CSKA powinna latwo i przyjemnie poradzic sobie z Maccabi - 2:0 -

PAO - DYNAMO PAO oprocz CSKA glowny kandydat do tytul;u, birac pod uwage slyyny grecki kociol (mozna zobaczyc w podpisie usera z japonskim nickiem - czyli u podpierdolki) nie powinno byc problemow z awansem do f4
Ekipa z Moskwy byla budowana podczas sezonu - przykre kontuzje rowniez ich nie omijaly - aktualny ubytek to Hansen
Papadopulos nie jest w dobrej formie, Monia wypadl z sklady - jedynie Fotsis gra jak z nut :!:

Unicaja - Barcelona Unicaja to chyba najwieksza jak narazie niespodzanka - od lat gra w Eurolidze, kiedys nawet Wojcik tam gral ale nie miala takich wynikow (chyba). Poczatek neizbyt imponujacy ale z biegiem czasu rozkrecili sie na dobre :!:
Wg mnie jest to para w ktorej wsyztsko mozliwe :!: W tym sezonie Unicaja wygrala z barcelona na wlasnym parkiecie i bylo to dotychczas jedyne spotkanie zas w ubieglym sezonie ekipy spotykaly sie 4krotnie (liga i euroliga) i 4krotnie wygrywali goscie czego efektem jest bilans 2:2
Bede kibicowac Unicaji w mysl tego ze ten drugi zepsol niezbyt daze sympatia

Wróć do „Inne sporty”