Nie ma sprawy. Jezeli chcesz bede czasem cos komentowal.czeher pisze:jakbys wlaczyl sie w zywsza dyskusje mysle ze byloby optymalne - nie mowie ze masz dziennie podawac kupony itp ale byloby milo gdybys jakies typy czasem skometowal
Źle mnie zrozumiales - czasem moje przeczucia lepiej niech nie ogladaja światla dziennego, bo mozna sie niepotrzebnie ośmieszyć, a czasem lepiej ich nie podawac bo moze ktos bedize mial do mnie o nie pretensje.Barça_Hincha pisze:Nie będziesz pisać swoich typów dlatego, żeby tylko ktoś inny nie mógł wygrać tylko ty. Żenada
I znow mnie zle zinterpretowales. Po prostu moze lepiej kogos bezpodstawnie nie 'oskarzac'? A ja odczulem ze cos sugerujesz piszac ze nie widzales wczesniej moich typow.Barça_Hincha pisze:A gdy człowiek nie ma tyle farta co ty, to nie nie może z tobą porozmawiać? Uważasz innych, którzy nie wygrywają za gorszych?!
Na jutro moze zagram cos z Pucharu Ekstraklasy. Niby niepewne ale fajne kury sa.
Groclin-Lech P. - X
Jedna i druga drużyna awansowaly dalej. Groklin nie zwykł przegrywac u siebie nawet w PE, a za to Lech osatnio prezentuje wysoka forme, takze ciezko wytypowac wynik tego meczu, ale mozna sadzicz ze dojdzie do podzialu punktów[i/i]
Widzew-Cracovia - X
Tu sytuacja odwrotna - dwie druzyny ktore juz odpadly. Mecz raczej dla podniesienia morale jednej i drugiej druzyny wiec raczej podzial pkt
G.Leczna-Korona K. - 2
Korona po osatniej porazce w Poznaniu bedzie chciala pokazac ze bedzie sie jeszcze liczyla w walce o mistrza, a ten mecz moze pokazac ze tak wlasnie jest. Łęczna powinna zagrac bez zadnych kompleksow wiec i zaangazowanie chyba nie bedzie szlo w parze. Łęczna zagra na luzie, a Korona raczej wezmie mecz na powaznie jako pewnien sprawdzian przed sobotnim spotkaniem z WIsła Kraków w Kielcach