Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 25 mar 2007, 1:36

Rangiz pisze:jestem 5 w Polsce u buka Milenium
:rydzyk: Pomyśl nad wsatwieniem tego zdania w podpisie :roll:
Rangiz pisze:czasem moje przeczucia lepiej niech nie ogladaja światla dziennego, bo mozna sie niepotrzebnie ośmieszyć, a czasem lepiej ich nie podawac bo moze ktos bedize mial do mnie o nie pretensje.
No co ty, jeden taki straszył mnie że będę na liście userów przez niego ignorowanych i nie dotrzymał słowa :( Jak podajesz swój kupon to jest on twój i tym bardziej nikt nie może mieć do ciebie o nic pretensji. Jak komentujesz jakieś mecze to też przedstawiasz swoja wizję i jest ona tylko twoja a jak ktoś tego chce to niech później ma do siebie pretensje, no i może malutkie do ciebie :wink: Jak komuś doradzasz/odradzasz jakieś mecze to w przypadku błędnego spojrzenia nawyżej osoba ta przestanie przez jakiś czas się ciebie o mecze pytać. Wsio :P Mówi się trudno i żyje się dalej :cry: Zawsze sobie możesz powiedzieć że chciałeś najlepiej. A na forum nikt jeszcze nigdy nikogo za błędne typy nie ścigał, akurat za typy jeszcze nie :lol:
czeher pisze:Oklahoma - Houston 2
Sacramento - Phoenix 2
Niewątpliwie Houston i Phoenix są faworytami. Tylko patrzę że Rakiety w tym sezonie na dwa mecze dwa razy przegrało z NO (w drugim meczu nie grał Yao) :badziewie: NO mimo kontuzji przez cały sezon potrafi wygrywać u siebie mecze z najsilniejszymi drużynami NBA. Ostatnio Houston jak przegrywa to z reguły z najmocniejszymi drużynami a NO taką nie jest. Może być wałek ale raczej nie powinien. Co do meczu Kings - Suns to obie drużyny w ostatnich meczach spotkały się... ze sobą a w takich meczach potrafią padać dziwne wyniki (np dwie zdecydowane wygrane gości :roll: ) Mimo to zdecydowanym faworytem są goscie. Jak u gospodarzy nie zagra Brad Miller to PHX powinno wygrać mimo że ostatnio nie imponują swoją grą jak na początku czy w połowie sezonu. Pewniejsze wg mnie jest Phoenix 8)

Inne ciekawe wg mnie mecze:
Atlanta Hawks - Dallas Maver. 3.44 13.43 1.31 2 - brak u Hawks przede wszystkim Joe Johnsona.
Seattle - San Antonio 2.62 12.36 1.51 2 - tu absencja także gwiazdy po stronie gospodarzy - nie zagra Ray Allen.

Wróć do „Bukmacherka”