FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: kon2r » 25 mar 2007, 20:02

Gio patrząc realnie nie gra tego co przed sezonem chyba ze 2 asysty :?: i to jego bym sprzedał w jego miejsce alvesa i bylo by pieknie gdybysmy mieli takie skrzydla jak Gianluca/Dani przydałoby sie jeszcze kupić jakiegoś stopera bo Thuram jest za stary a Rafa gra w kratke zreszta na pivocie wg mnie gra beznadziejnie a wiec jestem za Andrade... Motta raczej odejdzie po tych kłotniach i w jego miejsce marzy mi się Xabi Alonso bo chlopak gra naprawde magie i te strzaly z dystansu... :] ostatnio troche sie mowilo o tym ze Jorquera odejdzie i w jego miejsce niewidze nikogo innego niz Ustariego jakas konkurencja dla VV przynjamniej chlopak był na mundialu :] no i bardzo bardzo bym chcial by odszedl super Krolik no i mysle ze Giuly lub Ezquerro ktorys z nich chyba odejdzie szczegolnie ten drugi ktory nie dostawał zbyt wielu szans i pewnie niedostanie no i wiele sie mowilo o tym ze Manu chcialo by kupic Guddego jako nastepce Larssona mialby odejsc za taka sama kwote co przyszedl do nas (12 mln) byloby pieknie w to miejsce Palacio i stopniowo zaczac przesuwac kogos z rezerw no wiec mysle ze po tym sezonie ujrzymy mala rewolucje w skladzie.. :P

Wróć do „Hiszpania”