FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Barça_Hincha
Ja tu tylko nabijam
Reputacja: 0

Post autor: Barça_Hincha » 25 mar 2007, 20:15

Mentor pisze:tego właśnie potrzebujemy.
Mówie w ostateczności ;)

Mentor pisze:Jeżeli sprowadzimy Alvesa to kogoś z dwójki Sylvinho/Gio można sprzedać.
Zdecydowanie Sylvinho, nie gra w pierwszej 11, nic nie pokazuje... słaby, słaby. Nie do Barcelony taki niższy przeciętniak.
kon2r pisze:wiec mysle ze po tym sezonie ujrzymy małą rewolucje w skladzie..
Nie byłbym taki pewny... :think: Jak to Laporta... myśli, że jednym składem przez 5 sezonów będzie zdobywać tylko to co się da.
Za Guddy'ego możemy dostać nie małą sumkę a więc maszy szanse jeszcze sprowadzić jakiegoś stopera... Jak wspomniał kolega wyżej Thuram... to już weteran, a jak już gra to bardzo dobrze :!: (a szkoda, że tak późno przyszedł do Barcy :( )
Następca Marqueza pilnie poszukiwany... Mówiło się kiedyś o Milito jako środek obrony, ja bym był za nim właśnie. Silny obrońca. I co najważniejsze jest młody (27 lat :P )

Motta... :think: też mało gra, mało pokazuję jak już gra... jego faule nie na miejscu. Jestem za tym aby go sprzedać. Tak jak wspomniał Mentor ciężko za Thiago będzie wyciągnąć 7 mln euro, według mnie ok. 3 max 4 mln.

Albelda to marzenie :jupi: gdyby nam się udało sprowadzić Hiszpana na Camp Nou to już będzie u nas prawdziwy defensywany pomocnik z mocnym charakterem :smoke:

Wróć do „Hiszpania”