FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 25 mar 2007, 20:21

O rety :olaboga:
kon2r pisze:Thuram jest za stary
Thuram jest stary i niedługo umrze Obrazek
Co mnie obchodzi jego wiek skoro gra naprawdę dobrze? Nie rozumiem czym się kierują niektórzy. Co prawda również uważam, że jakiś środkowy obrońca by się przydał, ale tylko w przypadku braku pozyskania DM-a.
kon2r pisze:Rafa gra w kratke zreszta na pivocie wg mnie gra beznadziejnie
Rafa beznadziejnie na pivocie? Po czym wnosisz :>
kon2r pisze:marzy mi się Xabi Alonso bo chlopak gra naprawde magie
Ostatnimi czasy chyba skończyła mu się mana bo magii w jego poczynaniach za bardzo nie widać, ale rzeczywiście to bardzo dobra opcja. Problem w tym, że byłby trudniejszy do sprowadzenia i droższy od Albeldy, który również nadawałby (kto wie czy nawet nie lepiej od Xabiego) na pozycję typowego defensywnego pomocnika skupiającego się na grze defensywnej.

[EDIT]
:olaboga: dalej jeszcze gorzej :olaboga:
Barça_Hincha pisze:Zdecydowanie Sylvinho, nie gra w pierwszej 11, nic nie pokazuje... słaby, słaby. Nie do Barcelony taki niższy przeciętniak.
Obrazek
Sylvinho słaby, słaby i jeszcze raz słaby. Straszny przeciętniak. Przez wszystkie lata w Barcelonie grał nieźle (na pewno nie gorzej od Gio) i nikt nie zauważył, że to słabiak :o Kto tam w ogóle pracuje w tej Barcelonie :evil:
Barça_Hincha pisze:Nie byłbym taki pewny... Think Jak to Laporta... myśli, że jednym składem przez 5 sezonów będzie zdobywać tylko to co się da.
W tym momencie zapalam świeczkę ---> [']
Ogarnijcie się ludzie i nie pieprzcie bzdur :/ Taka prośba malutka.

Wróć do „Hiszpania”