FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: kon2r » 25 mar 2007, 20:45

Mentor pisze:Skoro priorytetem jest Alves (miejmy nadzieję, że tak jest) to na niego pójdzie lwia część pieniędzy przeznaczonych na transfery. Jeżeli uda się sprowadzić Brazylijczyka to nie sądzę, aby klub wydawał tak dużą sumę na Xabiego zwłaszcza, że w obwodzie jest Albelda.
Słyszałem ze Alvesa tak łatwo nie oddadza i nie jestem dokonca pewnie ze go sprowadzimy a moze znow zaczna gadac ze przyjdzie Abidal ? niewiem okaze sie w lecie
Mentor pisze:Równie dobrze można napisać, że całe życie grał w La Liga a więc się sprawdzi albo, że Xabi Alonso ostatnio nie grał w La Liga więc może mieć problemy Rolling Eyes Tyle, że takie dywagacje są raczej bez sensu.
niech bedzie :lol:
Ja powiedziałbym raczej, że prawie wszystkie mecze w jakich grał były dobre w jego wykonaniu. W GD też grał dobrze poza tym błędem. W sumie nikt z obrony nie grał wtedy lepiej od niego IMO.
pisze ze mial dobre wystepy ale powiadam Ci ze wielu sezonow nie rozegra dlatego zarzad niech sie zainteresuje jakims dobrym stoperem wiele sie mowilo ze Gabriel Milito ma przyjsc za Saviole oczywiscie barca jeszcze troche doplaci i ja mysle ze to dobry wybor pewny siebie silny obronca taki "Puyol" Zaragozy :twisted:
Mentor pisze:Przede wszystkim Rafa rzadko kiedy dostaje szanse gry jako DM. Kiedy grywał robił to co najmniej poprawnie. Ma predyspozycje do gry na tej pozycji. Niech tylko ogarnie się chłopak bo ostatnio chyba zapomniał jak się gra w piłkę.
nie wydaje mi sie ale... uwazam ze..
Dalsza dyskusja nie ma sensu

Wróć do „Hiszpania”