kon2r pisze:wiele sie mowilo ze Gabriel Milito ma przyjsc za Saviole oczywiscie barca jeszcze troche doplaci i ja mysle ze to dobry wybor pewny siebie silny obronca taki "Puyol" Zaragozy
O co dokladnie chodzi z Barca dopłaci... Krolik bez kontraktu ma byc jakas karta przetargowa, dobre sobie.
Za duzo nie chce pisac, ale w piłce noznej licza sie umijetnosci a nie wiek, a że Thuram ma je ogromne i jest jednym z najpewniejszych obronców to nie widze sensu mowic o zakonczeniu przez niego kariery czy szukacniu kogos w jego miejsce, bo to melodia przyszłosci. Napewno nie przyszłego sezonu. Stwierdzenie, ze Thuram jest stary to idiotyzm, głupota itp...
Sylvinho gra słabo, jesli juz kogos za fomr z dwojki Sylvek/Gio nalezałoby sie pozbyc to byłby to Holender. Brazylijczyk gra bardzo przecietnie, ale wg. mnie i tak lepiej od Gio.
Kwota za Xabiego i Albelde bedzie bardzo zblizona, ja wolałbym Xabiego, bo jest poprostu młodszy, ale umijetnosci maja bardzooo zblizone.
Po pozyskaniu DM i pozostaniu Edmilsona, Puyola, Rafy, Thurama, Uli nie widze miejsca dla kolejnego środkowego obroncy.
Napewno jest jeszcze sporo do skomentowania jednak zbytni nie chce mi sie osobiscie.