Puchar Ekstraklasy

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post autor: Cris7 » 26 mar 2007, 18:24

franz pisze:
czeher pisze:z drugiej strony nie iwadomo czy aby napewno ten mecz dojdzie do skutku gdyz ptaszki cwierkaja iz juz w czwartek Zaglebie podzieli los Arki
No własnie tez słyszałem ze Zaglebie ma zostac ukarane za korupcje zawieszeniem, mam nadzieje ze kary spadna na druzyny na konic sezonu a nie teraz bo karanie w trakcie sezonu mija sie z celem. Nie jestem pewien czy Zaglebie odpusci mecz z Dyskobolią Grodzisk Wielkopolski beda starali sie walczyc na wszystkich frontach choc faktycznie liga jest najwazniejsza. Wycofuje Faworytem jest zdecydowanie Zagłębie Lubin a zamiat tego zdania daje faworytem jes (bez zdecydowanie) Zagłębie Lubin :wink:
A ja bym na boku zostawił kwestię ewentualnego wykluczenia Lubinian, a skupił się na aspekcie czysto sportowym. Groclin prezentuje się w Pucharze Ekstraklasy najlepiej(6 zwycięstw!). Grodziszczanie z meczu na mecz w rundzie wiosennej wyglądają coraz korzystniej. Bramki zaczął strzelać IvanowskI, ciekawie prezentuje się czarnoskóry napastnik, którego nazwiska zapomniałem, do tego dochodzi niezawodny Rock i świetny Piechniak na skrzydle. Tylko jak ustabilizują grę w tyłach to powinni rywalizować na równych prawach z Zagłębiem.

Wróć do „Polska”