co Ty masz z tym drewnianym RVNassurbanipal pisze:czy drewnianego RvN
holender to też nie mój typ napastnika Realu ale zauważ jak gra obecnie
Real Madryt JEDNYM napastnikiem który ma każdą cześcią ciała strzelać gole
jako target man - jest jednym z najlepszych graczy na świecie, co widać zreszta po ilości goli jakie dla nas strzelił
a co do drewna, braku techniki itp itd to zobacz sobie jego gol z Steaua
assurbanipal pisze:Jestem za kupnem młodych
młodych to znaczy co
Gago - ok, można liczyć od zaraz ale Gonzalo - przerósł go mecz z Bayernem kiepściutko ze skutecznościa w meczu z Nastic
assurbanipal pisze:dawaniem szansy naszym młodym wychowankom
też za tym jestem, ale w przyszłym sezonie oprócz Sergio Sancheza i Granero żaden szansy nie dostanie - dlaczego - proste nie załuguje za mały talent
po odejściu Maty i Valero jakoś nie widze 'mega' talentów z papierami na gre w pierszej 11 czy nawet na grzanie ławki
jedyne co może przynieśc sukces Realowi to taki mix
to nie FM gdzie zawodnikami z średnia 22 lata wygrywa sie L Mistrzów
RealFan pisze:Uważam, że nastała pora na to, aby Real sprowadzał głównie piłkarzy europejskich
też tak uważam dodam że pora na europejskich graczy na dodatech ogranych w La Liga
makis pisze:Andrade
bardzo dobry pomysł
Jarzinho pisze:Jeszcze transfery przedsezonowe mozna jakos wytłumaczyc, ze fakt nie wypaliły, a mogły, bo zawodnikow Real ściagał klasy światowej. Jednak chyba w styczniu juz dotarło do Capello, ze te transfery sa chybione, a co wazne nie ma zawodnika, ktory moze kierowac gra Realu, rozgrywajacego. Capello zareagowal na to dość dziwnie, sciagajac trzeciego DM. Królewscy wtedy mieli szanse i na LM i na La Liga
podpisze sie pod tym ,masz racje
dodam że Calderon zrobił dobrze powiedział " ja nie wtracam sie transfery to Mijtovica i Capello działka" - Fabio miał wolne pole mógł praktycznie każego kto chciałby iść do Realu zakontraktować - nie wyszło i oboje z Mijatovicem powinni odejść po seoznie