Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: vakabayashi » 26 mar 2007, 23:42

assurbanipal pisze:czy drewnianego RvN
co Ty masz z tym drewnianym RVN

holender to też nie mój typ napastnika Realu ale zauważ jak gra obecnie
Real Madryt JEDNYM napastnikiem który ma każdą cześcią ciała strzelać gole

jako target man - jest jednym z najlepszych graczy na świecie, co widać zreszta po ilości goli jakie dla nas strzelił

a co do drewna, braku techniki itp itd to zobacz sobie jego gol z Steaua

assurbanipal pisze:Jestem za kupnem młodych

młodych to znaczy co :?: Gago i Higuaina i stawiania wyłacznie na nich :?:
Gago - ok, można liczyć od zaraz ale Gonzalo - przerósł go mecz z Bayernem kiepściutko ze skutecznościa w meczu z Nastic

assurbanipal pisze:dawaniem szansy naszym młodym wychowankom

też za tym jestem, ale w przyszłym sezonie oprócz Sergio Sancheza i Granero żaden szansy nie dostanie - dlaczego - proste nie załuguje za mały talent

po odejściu Maty i Valero jakoś nie widze 'mega' talentów z papierami na gre w pierszej 11 czy nawet na grzanie ławki

jedyne co może przynieśc sukces Realowi to taki mix :wink: doświadczenia ,ogrania z talentem i polotem zawodików a`la bracia Milito czy Xabi Alosno plus graczy jak Nani, Quaresma czy Higuain

to nie FM gdzie zawodnikami z średnia 22 lata wygrywa sie L Mistrzów
RealFan pisze:Uważam, że nastała pora na to, aby Real sprowadzał głównie piłkarzy europejskich

też tak uważam dodam że pora na europejskich graczy na dodatech ogranych w La Liga

makis pisze:Andrade

bardzo dobry pomysł

Jarzinho pisze:Jeszcze transfery przedsezonowe mozna jakos wytłumaczyc, ze fakt nie wypaliły, a mogły, bo zawodnikow Real ściagał klasy światowej. Jednak chyba w styczniu juz dotarło do Capello, ze te transfery sa chybione, a co wazne nie ma zawodnika, ktory moze kierowac gra Realu, rozgrywajacego. Capello zareagowal na to dość dziwnie, sciagajac trzeciego DM. Królewscy wtedy mieli szanse i na LM i na La Liga

podpisze sie pod tym ,masz racje

dodam że Calderon zrobił dobrze powiedział " ja nie wtracam sie transfery to Mijtovica i Capello działka" - Fabio miał wolne pole mógł praktycznie każego kto chciałby iść do Realu zakontraktować - nie wyszło i oboje z Mijatovicem powinni odejść po seoznie

Wróć do „Hiszpania”