Chelsea FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
pablisso
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: pablisso » 27 mar 2007, 0:09

guru pisze:Cytat:
Podobno zona Romka, nie ta na zjdeciu tylko ta druga chce kupic "troche" akcji Arsenalu.

Jakiego Arsenalu? Z Kijowa? Bo o tym z Londynu mi nic nie wiadomo. Confused
http://chelsea.pl/index.php?id=934

polecam lekture...

guru pisze:Teraz na prawej stronie gra lepiej niż reszta prawych obrońców Chelsea. Lol
why lol? ferreira- zagubiony na boisku od poczatku sezonu. Ma dobre momenty, ale zupelnie bez formy...
boulahrouz- nie wiem dlaczego on przeszedl. ostatnie 2 miechy stracone- kontuzja kolana. mial dobry mecz z Barca, reszta sredni, europejski poziom- czyli na druga druzyne premiership w tym sezonie to za slabo.
Geremi- nie zaprzeczysz ze mial swietne wystepy w tym sezonie. Kilka dobrych meczy, bramka, asyty, i jego dosc "sedziwy" wiek :) powiedzial ze nie chce odejsc z Chelsea, bo jezeli mialby sie zaklimatyzowac w innym klubie to by szybciej skonczyl kariere niz by mu sie to udalo w tym wieku- na poczatku sezonu to mowil. mial dobre momenty, ale to juz jest maly weteran- zaprzeczysz?:)
Diarra- defensywny pomocnik? popatrzcie co z Essienem bylo. normlanie chlopak latal spod wlasnej bramki jako defensywny pomocnik do bramki przeciwnika i strzelal gole.

TO są zblizone pozycje. Ja lubie grac jako ostatni, ale lewa obona czy pomoc defensywna nie robi mi roznicy. tez mi jakos idzie.

a co do Mikela. chlopak chyba zrozumial ze faulem nic nie zdziala. 2 czerwone kartki- male przegiecie. widac ze zgral sei tez z zespolem. na poczatku mial wielkie problemy by wymienic kilka podan, poprowadzic akcje. teraz lapie filozofie trenerska i o wiele lepiej idzie. zreszta troszke na pewno od Makelele i Essiena sie z Diarra nauczyl. Wielka przyszlosc przed nimi. Nigeryjczyk byc moze za kilka lat bedzie podobnym pilkarzen co Makelele...
Cris7 pisze:Chyba syzyfową pracę wykonywałby Jose próbując zrobić z Mikela klasycznego DM'a jakim jest Claude.
lepij jakby Jose sam juz wbiegl na boisko. ale ma Essiena i Diarre ktory tez moze grac na tej pozycji...

Wróć do „Anglia”