Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: vakabayashi » 27 mar 2007, 12:31

Jarzinho pisze:Ja nie jestem pewny, ale wydaje mi sie i to bardzo, ze Barcelona oddajac Quaremse do Porto także zastrzegła sobie prawo pierwokupu przy ewentualnym odejsciu Portugalczyka. Tak wiec jestem w 100% pewny, ze w przypadku prób Realu go wyciagniecia Barcelona ponownie po niego siegnie

tak - i po wszystkich dla których ma prawo pierwokupu

byleby tylko zablokować ich przejście do odwiecznego wroga Realu

to nic ze Quaresma bedzie grał w Barcelonie B, byle tylko nie odszedł do
Realu ,bo dla Realu z zemsty na Barcelonie strzeli w GD 3 hat-tricki
wcześniej odsyłając Ronaldinho i Messiego na trybuny

Toudinho pisze:...RvN ma słabą technikę jak na gracza tej klasy. Taka prawda, najlepiej czuje się w obręgie 5 m...nie potrafi w jakiś genialny sposób ograć obrońców...klasyczny lis...czasem uderzy z kostki, piszczel...kolano...zawsze się gdzieś odbije w tym jest mistrzem zgadza się...ale on jest za mało przebojowy
a jak gra dziś Real :?: wrzuca wszystko na RVN byleby ten chociażby uchem musnał i strzelił

zmieni Real taktyke - zmienią sie gracze

obecnie RVN to nasz najlepszy napastnik i kropka a miano drewno to sobie mozna używać wobec Rasiaka ale akurat RVN na to nie zasługuje

pojawił sie news dziś jakoby Alexis Ruano obrońca Getafe czekał na ruch Realu w kwesti sciągniecia go na SB, pomóc ma w tym ewentualne przyjście do Realu Bernda Schustera trenera Getafe

ponoć Alexis jeszcze nie zdecydował na podpisanie kontrakut z Valencią

Wróć do „Hiszpania”