nieudacznikami sa w kadrze.brylancik pisze:Skoro twierdzisz że tacy piłkarze jak Rooney Gerrard Lampard Terry Rio Ferdinand Hargraves to banda nieudaczników, to ['
NIe jestem w stanie zrozumiec jak majac taka ekipe-potencjalnie najsilniejsza repre swiata graja taka pilke, ze az brak slow, zeby opisac te zenade.
Mozliwe, ze z gwiazdeczkami sobie nie radzi, ale trudno mu odmowic do konca umiejetnosci chyba. Gdyby naprawde byl taki cienki, to by mu nie dali posady na, ktora chrapke miala polowa innych trenerow z Premiership. Co prawda jego statystyki nie powalaja za kadencji w Boro - 97 zwyciestw, 93 porazki i 60 remisow,ale nie wiem czy mozna wszystko na niego zwalac. Moze i jest zbyt kiepski na te ekipe, ale wina pilkarzy jest tu takze widaczne. Dziwnym trafem kazdy mecz angoli jaki ogladalem (lacznie z MS) to sie na tym spotkaniu nic nie dzialo, a anglicy wygladali jakby sie mieli zaraz rozlozyc i zaczac opalac. BRak im checi i tyle.Oni nie rozumieja, ze gra w kadrze to nagroda i zaszczyt.brylancik pisze:Po prostu mają kiepskiego trenera, który nie dostał by posady w żadnym lepszym klubie Premiership
Ci wymienieni przez was pilkarze to gracze mniej lub bardziej wybitni, z ogromnymi umiejetnosciami- ale w kadrze to istna kompromitacja. Ja na miejscu Mclarena na ktorys mecz nie powolalbym nikogo z Lampardow , Gerrardow i reszty - gwiazdeczki wtedy by sie bardzo oburzyly , paru pewnie zrezygnowaloby z gry w kadrze, ale pozniej zaczeliby przynajmniej porzadnie grac.