Reprezentacja Anglii (zbiorczy)

Awatar użytkownika
kapi88
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: kapi88 » 28 mar 2007, 19:23

Berik pisze:Ja na miejscu Mclarena na ktorys mecz nie powolalbym nikogo z Lampardow , Gerrardow i reszty - gwiazdeczki wtedy by sie bardzo oburzyly , paru pewnie zrezygnowaloby z gry w kadrze, ale pozniej zaczeliby przynajmniej porzadnie grac.
W pewnym stopniu moge się zgodzić bo to na pewno by dobrze wpłyneło na ambicje tych zawodników, jednak nie aż tak drastycznie, mianowicie z 2-3 zawodników którzy wypadli najsłabiej w poprzednich meczach, nie wykazywali wielkiej chęci do gry i walki mogliby zostać posadzeni na ławce.
Inną przeczyną tak mizernych wyników jest ustawienie i myśle, że kluczową formacją która wymaga odświeżenia jest środek pomocy. Ktoś z dwójki Lampard/Gerrard na ławke, czyli tak jak wspominał Jarzinho, tylko że ja mam innego kandydata poza boisko :wink: . To jest dwóch ofensywnych środkowych pomocników, a razem grać po prostu nie mogą. Za plecami jeden z tych dwóch miałby Hargreavesa, więc mogliby się skupić więcej na ataku i rozgrywaniu. Dziwi mnie tylko, że na swojej ulubionej pozycji zawsze ustawiany jest Frank, a Steven to na DMF, a to na skrzydle :roll: Jestem ciekaw jakby to rozwiązał, gdyby poza środkiem nigdzie dobrze nie grać nie umiał. Jednak McClaren nie ma jaj , żeby postawić jedną z tych osób (tą w gorszej dyspozycji) na ławke, wyrzucenie Beckhama z kadry to było najwięcej co mógł zrobić. A Anglia potrzebuje zmian i to jak najszybciej. Na skrzydle graliby prawdziwi skrzydłowi:Lennon/SWP - Cole/Downing. Bo co do obrony zarzutów mieć nie można, a atak jest jaki jest. Rooney z Owenem w formie to by było to.

Wróć do „Anglia”