Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 28 mar 2007, 23:18

Jarzinho pisze:Troche go Leo faworyzuje
A może to de Zeeuw wrócił do pociągania za sznurki :think:?

Czasem jak odwiedzam to forum to wydaje mi się, że część forumowiczów żyje w jakimś alternatywnym wrzechświecie i naprawdę ogląda inne mecze niż ja. Nie wiem czy jest inne miejsce gdzie kibice wybrzydzają przede wszystkim na strzelca JEDYNEJ bramki. I całe szczęście, że Maciek ją strzelił, bo znowu zaczęłoby się plucie na trenera. Strzelił, mi łezka w oku się zakręciła (gol jak z Wisły, tylko ci Ormianie jacyś niepodobni do ekip ze Śląska czy Wielkopolski ;)), zatuszował trochę niegramotną grę kolegów, którzy znowu zaczęli grać polską piłkę jak na mundialu. Beznadziejną. Najbardziej zawiódł Kaz, Garguła, ale cała drużyna kompletnie nie szła do przodu - Żurawski cofał się przy każdej okazji, a i tak nie było przy nim kolegów. Na szczęście liczy się tylko wynik - mistrza (tutaj - klasową drużynę) poznaje się po wygranych nawet pomimo złego dnia, braku formy. Za to obrona dobrze sobie radziła, Jacek Bąk przeżywa renesans formy w reprezentacji :).

Nie rozumiem nie tylko forumowiczów pilka.pl, nie rozumiem też jak na bożyszcze można wybierać niejakiego Ireneusza Jelenia. Bo mundial? Owszem, fajnie grał, teraz też gra nieźle w klubie, ale to nie on przyczynił sie do ostatnich wygranych reprezentacji. Gra się w pewnym momencie nie klei, to pretensje "czemu nie ma Jelenia". Wywoływanie go przez publiczność w Kielcach kojarzyło mi się raczej z chorzowskim "ole", jurkodudkowaniem i frankowaniem. Poza tym odnoszę wrażenie, że niketórym się w głowach poprzewracało. Sobol żałosny, Żurawski śmieszny, Matusiak zły i gorączkowo szuka się jakiś ulepszeń (udziwnień), alternatyw (po meczu z Azerami popularna tu była kwestia "Kaźmierczak do pierwszego składu", na nieszczęście została spełniona). Źle Wam? Może jakiegoś Brazylijczyka naturalizujemy?
cloner pisze:The worst player of the match - Sobolewski :rotfl2:
No jest radość.

PS. Żurawski został wybrany zawodnikiem spotkania przez UEFA. No, ale co oni tam wiedzą.

Wróć do „Polska”