No widzisz, a mnie gra Sobolewskiego kojarzyla sie ze spieprzonym mundialem.Wywoływanie go przez publiczność w Kielcach kojarzyło mi się raczej z chorzowskim "ole", jurkodudkowaniem i frankowaniem
To nie jest radosc, to jest szyderczy smiech.No jest radość.
'Matusiak zły i gorączkowo szuka się jakiś ulepszeń (udziwnień), alternatyw (po meczu z Azerami popularna tu była kwestia "Kaźmierczak do pierwszego składu", na nieszczęście została spełniona). Źle Wam? Może jakiegoś Brazylijczyka naturalizujemy?
Nie wiem o co Ci chodzi z tym Matusiakiem. Ale powinien dzis chlopak zagrac. Z Azerami to dzieki niemu gralo sie nam latwo i przyjemnie, to on wiekszosc pilek zgrywal kolegom, pracowal dla druzyny jak malo kto. A dzis caly mecz lawka
Kazmierczak gra slabo, liga portugalska najwidoczniej nie jest taka silna. Saganowski potrafil tam strzelac bardzo duzo bramek, a wybitnym graczem on nie jest, ot przecietniak w Europie, nawet do naszej kadry sie nie lapie.
Naturalizowac Brazylijczyka ? Zrobilismy to z Batata jakis czas temu, ale Ptak sie wkurzyl, i Batata wyjechal do ojczyzny.
Oby wiecej takich "dwumeczy"