piwus pisze:Strzelił, mi łezka w oku się zakręciła (gol jak z Wisły, tylko ci Ormianie jacyś niepodobni do ekip ze Śląska czy Wielkopolski )
Wiadomo wkoncu Wielkopolanin, jak zreszta niejeden z wislaków...
Lubi jak Wiślacy wspominaja o Wielkopolsce i ślasku
piwus pisze:Nie rozumiem nie tylko forumowiczów pilka.pl, nie rozumiem też jak na bożyszcze można wybierać niejakiego Ireneusza Jelenia. Bo mundial? Owszem, fajnie grał, teraz też gra nieźle w klubie, ale to nie on przyczynił sie do ostatnich wygranych reprezentacji.
Żuyrawski wpływu wiekszego takze nie mial na zwyciestwa czy remis Poslki. Słupki sie nie licza... Skoro Jeleń gra nielze, to jak fra, jak juz gra Żuraw
Ja myslałem po spotkaniu z Finlandia, ze era gry za osiganiecia sie skonczyla, a decydowac bedzie forma zawodnika.
Kiedys chyba Kowal o Saganie powiedzial, ze nalezałoby go przykuc łancuchem do pola karnego, bo nic pozytywnego nie wynika, ze biega dofa sie itp. Co z tego, ze Żuraw sie cofał tracil, a jak szła jakas niezle sie zapowiadajaca akcja to nie było sensu dosrodkowywac bo w polu kanrym nie było zadnego zawodnika Polski.piwus pisze: Żurawski cofał się przy każdej okazji, a i tak nie było przy nim kolegów.
guru pisze:Widzisz prace Matusiaka, a nie dostrzegasz pracy Żurawskiego. Cos tu jest nie tak. To Ty jesteś stronniczy. Proste.
Jedna wazna roznica Matusiak dostawał podania i nie tracil pilek...