Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 29 mar 2007, 16:29

Bonso pisze:Żurawski w tym meczu był najlepszy na boisku, strzelił bardzo ładnego gola, wtedy kiedy ten gol był potrzebny. Zagrał tak, jak napastnik powinien grać
Bonso pisze:rzynówek z Błaszczykowskim wczoraj przypominają mi się w akcjach, gdzie biegną skrzydłem, przechodzą może jednego przeciwnika, żeby na nastepnym stracić piłkę i się przewrócić. Chociaż masz rację, to było sianie zamętu, szkoda że nic z tego nie wychodziło...
Chyba kompletnie inne spotkania ogladalismy, nie moge dotrzec do indywidualnych statystyk, ale myśle ze Błaszczykowski wraz z Krzynowkiem mieli wiecej udanych dryblingów niz Żurawski i co wazne tracili mniej pilek.
Nie wiem gdzie ty widziales sytuacje, ze Krzynowek traci pilkie sie przewraca, podobnie do osoby Jakuba.
W taktyce z jednym napastnikiem wymaga sie od neigo przetrzymania pilki i celnych podan. Tego u Żurawia nie było i tylko dlatego, ze byli to Ormanie Polska nie miala z tych strat zagrozenia.

Co do Boruca to nie ma za co chwalic, bo nie mial okazji do wykazania sie, jednak od poczatku swojej kariery nie potrafi nauczyc sie wybijac celnie pilki, co powinno byc podstawa :roll:

Wróć do „Polska”