Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 29 mar 2007, 21:06

Mecz z Koroną zbliża się wielkimi krokami, patrzac już po samym forumowym BPU wiara w narodzie w Wisłę nie jest najmocniejsza. Moim zdaniem to poważny błąd. W tym meczu wraca Błaszczykowski, może Cleber, a Dudka, mam nadzieję, zostanie przestawiony z powrotem na środek obrony. Nie wiadomo co z Paulistą, ale po meczu z Płockiem nie będę płakał z powodu absencji w jedym meczu. Cantoro kontuzjowany. W meczu nie wystąpi Mijailović; na coś się jednak ostatnia porażka z Odrą w PE przydała. Z drugiej strony nie ma chyba tylko Hermesa, więc w osłabieniach rywala nie upatruję szansy.

W meczach o swoją przyszłość wiślacy nie wypadają ostatnio najlepiej, ale w meczach o "przedłużenie złudzeń" już rewelacyjnie :lol:. Przerwa na pewno pozwoliła podbudować się psychicznie, rywala nie zlekceważą, Błaszczykowski już pokazał, ze kielecka trawa (a raczej jej brak) go nie zatrzyma, więc powinien być z przodu ruch. Jedynie należy mieć nadzieję, że Brożek ostatnio dużo czyta, odświeża umysł i [k****] będzie jak brzytwa :lol:.

Oczywiście zdaję sobie sprawę, że jest to myślenie życzeniowe, ale nie zmienia to faktu, że ja tak naprawdę myślę - cóż poradzę ;).

Wróć do „Polska”