Ostrzeżenia - komentarze

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light
Reputacja: 0

Post autor: Baqu » 03 sty 2005, 12:53

pippen pisze:
zawdi pisze: dostalem wp od pippena, ok, ale za to ze uznalem czesc moderatorow za mniej inteligetnych. hmmmm....
jak tak sie zastanowic to wszyscy nie moga byc rownie inteligetni, niektorzy bardziej niektorzy mniej.
a jak bym napisal ze niektorzy pilkarze sa slabsi od innych - czy ich obrazam???
Jeżeli piszesz, ze ktoś jest mnie inteligentny to ni masz na myśli że jest ktoś słabszy tylko uważasz go za "bardziej głupiego".

Np. słowo mnie inteligentny nie równa sie słowu, mniej domyślny czy mnie kreatywny.
Pozdrawiam
mmm Pipen, ale skąd ty możesz wiedzieć co on uważa pisząć mniej inteligentny ? przecież nie możesz chyba, że masz jakis dar : ) w co nie wątpie ;)

jeszcze jedno, czy moge napisać, że np Baqu jest głupi
Ja tak uważam i myślę, że taki jest, to nie jest jakas wielka obraza, a wypowiedzenie swojej opini, za takie cos tez sa ostrzezenia ? Rozumiem jakbym napisał Baqu jest kompletnym debilem, który szcza pod siebie i śmierdzi moczem. Za taka wypowiedz jak sie domyslam z miejsca jest ostrzezenie moze nawet baniusz, lecz niektore osoby pisza na prawde bezsensowne wypowiedzi, wiec jezeli poprzez cytat udowonie swoją rację, i nazwę daną osobę kołkiem dostanie ostr ?

Wróć do „Wracając Do Meritum”