Kolejna afera korupcyjna

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 30 mar 2007, 21:45

Rangiz pisze:Tylko problem w tym ze Arka nie przyznaje sie do winy i zaczyna jeszcze jakos kombinowac
Ja jednak slyszalem ze maja sie przyznac - bodajze jutro - najnowsze plotki
Rangiz pisze:Dla mnie jest to troche dziwne, ze skoro zatrzymujac klub podejzany o korupcje zawieszana go chca tylko azeby do winy sie przyznal i zaostanie odwieszony. Niby z negatywnym skutkiem dla tych zespołów, ale jednak nie jest to rozegrane jak nalezy...
Zalezy od pkt widzenia - wg mnie jest to dosc dobrze rozegrane - moze troche po cwaniacku ale kto mieczem wojuje od miecza ginie :wink:
Rangiz pisze:Dla mnie jest to troche dziwne, ze skoro zatrzymujac klub podejzany o korupcje zawieszana go chca tylko azeby do winy sie przyznal i zaostanie odwieszony.
Kazdy chce zeby dany delikwent przyzna sie do winy pozwala to uniknac roznych rzeczy. A musieli uzyc jakiegos szantazu (tutaj zawieszenie) teraz jest to chyba analogicznie jak zwolnienie z aresztu i odpowiadanie z wolnej stopy :!: Poza tym pozwoli to delikwenta walczyc na boisku prawdopodobnie o "mniejszy" wymiar kary - chodzi mi o zapowiedzi ze jezlei beda na msc spadkowych to poleca do 3 ligi :!: Liga na tym nie straci, nikt nie zostanie pokrzywdzony przez przydzielenie komus pkt za wo - bedzie to z pozytkiem dla ligi bo bedzie walka na calego - a skroci troche biurokracje pewnie :wink:

Wróć do „Polska”