komentarz i analiza wyników ligi polskiej 2005-2007

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 31 mar 2007, 5:58

Musze powiedziec, ze gdy zobaczyłem w obronie duet Tanevski- Kucharski, to wiedziałem, ze bramki dla Cracovi padna i to w sporej ilości. :lol: Dodatkowo dwoch pomocnikow o nastawieniu defensywnym... Jesli jeszcze w Poznaniu przy sporej publicznosci, niektorzy potrafia wyzwolic w sobie walke to w Krakowie mozna było sie spodziewać, ze bedzie o to trudno.
guru pisze:Zajebiście zaprezentowali sie Injac i Tanevski. Brawo za transfery.
Zastanowila mnie osoba Injaca, ciekawe co masz mu do zarzucenia. Oczywisice napiszesz, tylko mam nadzieje, ze bedzie to bardzo ciekawe.
Co do samej oceny transferow, za takie pieniadze, czyli za zadne to i tak sie opłacało, szczegolnie Injac. Moze inaczej by było gdyby kosztował 400 tys. euro i był Brazylijczykiem.

"11" Smudy raczej miala przeszkadzac Cracovi niz grać, a i to im nie wychodzilo... Na efektownośc trzeba poczekać do powrotu Wojtkowiaka, Quinterosa, Dobreva czy nawet Drzymonta, ktory mimo, ze jest słąbym obronca to jest o niebo pewniejszy niz mlody Zlatko.
guru pisze:Niby wszystko jest dobrze, fajnie grają, a wygrywać nie mogą i wciąż potrzebują czasu na zgranie sie.
Niby... to jak prawie :wink:
nie graja fajnie, a jedyne czego potrzebuja to kontuzjowanych zawodnikow...

Wróć do „Polska”