Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: vakabayashi » 31 mar 2007, 11:17

Paweuu pisze:Widziałem kiedyś pewien ranking sporządzony przez kibiców Realu. pytanie kto powinien zostać w drużynie. Raul znajdował się bliżej końca niż początku.
najpierw wydawało mi sie ze Perez jest winny kryzysu nie ma Pereza

potem winny kryzysu był trener - nie ma Luxy,Lopeza Caro - dalej zle

galacticos - myślałem on są winni - nie ma Ronadlo nie ma Bechama, Zidana , Figo

jakoś wszystko, omijało Raula bo wiadomo kapitan, najbardziej utytuowany itp itd ale zobacz sobie jego mecz z Barcelona na GD i wiele
innych z tego sezonu

dodaj do tego ze Raul jak nie gra w pierwszej 11 to robi cichy bunt i bedziesz wiedziął dlaczego takie sa wyniki ankiety a nie inne

myślisz ze jakby Maldini próbował mieszać w drużynie ustawiać ja przeciw trenerowi, robić sztczne podziały na grupy zawodników - dalej grałby w Milanie :?: a kibice by go kochali :?:

Paweuu pisze:Krytykują go

zarabia kilka milionów euro za sezon - gra fatalnie przez 75% czasu
co mają kibice robić - ołtarzyk mu wystawić :?:

Paweuu pisze:Dać mu szansę. Nie skreślać za niepowodzenia.

słuchaj ależ on ma szanse od 4 sezonów u 4 róznych trenerów , ok że może nie gra na swojej pozycji ale ile ma tej szansy dostawąć do 35 żeby sobie nabić rekordów

Paweuu pisze:Nie skreślać za niepowodzenia.

oburzasz sie na kibiców Realu za postawe wzgledem Raula
to teraz pora zebyś krytykował Aragonesa za to ze nie powołuje hiszpańskiej legendy do kadry i nie wstawia go do każego meczu
zeby sobie pograł - bo to przecież legenda Realu i hiszpanii -wiec grać musi :!:

Wróć do „Hiszpania”