Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2449
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 31 mar 2007, 12:24

Paweuu pisze:Ten podpis to efekt nietolerancji czyjegoś zdania, którym charakteryzuje się któryś z mało ambitnych oraz porywczych moderatów forum.
Ten podpis w sposób wyjątkowo trafny określa to co wypisujesz.
Paweuu pisze:Ankietę tą ujrzałem w tygodniku "Piłka Nożna", która jest najbardziej renomowanym magazynem w Polsce. Czytałem wiele także artykułów na temat sytuacji Realu po czym postanowiłem napisać o tym na forum.
Rzeczywiście ciekawa ankieta. Na ilu zawodników się w niej głosowało? Na jednego? No co za przypadek, że są obecnie w Realu piłkarze bardziej potrzebni i więcej wnoszący do gry. Kibice kierują się tym, kto gra obecnie najlepiej, a nie tym kto grał najlepiej...kiedyś tam :P Ponadto pewnie nie tylko kibice Realu wzięli udział w tejże ankiecie. Rzeczywiście wiarygodna :roll:

Gdyby Raul nie nazywał się Raul już dawno wyleciałby z klubu na zbity pysk. Nikt by się z nim nie certolił, podobnie jak miała miejsce sytuacja z Figo. Nie widzę zatem, gdzie tu ten brak szacunku? Pan Gonzalez Blanco dawno powinien siedzieć na ławce, ale wtedy
vakabayashi pisze:robi cichy bunt
:roll: Patrz okres, kiedy trenerem był Camacho. Tylko pewnie niewiele o tym wiesz Paweuu :P

Wróć do „Hiszpania”