Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2442
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 31 mar 2007, 16:39

Paweuu pisze:Mylisz się.

Widzę, że nie widziałeś tej ankiety. Nie rozumiem dlaczego więc zabierasz głos...
Odpowiedziałeś mi bardzo wyczerpująco... :? Kij z ankietą sprzed kiedyś tam, polegającą na czymś tam. Nawet zadałem kilka pytań odnośnie niej, ciekawe dlaczego mi nie powiedziałeś:
:arrow: Na ilu zawodników się głosowało?
:arrow: Skąd pewność, że udział wzięli wyłącznie kibice Realu, o ich wieku i pojęciu o pewnych sprawach nie wspominając?

Więc jak. Teraz masz jeszcze bardziej czarno na białym. Może zatem dasz radę odpowiedzieć :P

Zawodnik się nie przełamie, jeśli nie da mu się wytchnienia i ciągle będzie się na siłę upychało do składu bo to przecież Raul i jak mógłby nie grać :roll: Zatem jeśli sobie nie radzi z presją, co na tym poziomie jest karygodne (presję odczuwać może, ale musi sobie z nią radzić :P ) powinien nieco wyluzować. U niego widać syndrom wypalenia i na dzień dzisiejszy powinien trochę odpocząć od piłki, co jest niemożliwe. Zatem albo powinien trenować, ale dać miejsce w składzie obecnie lepszym albo nawet zmienić otoczenie bo widać w nim brak motywacji. Raul wygląda na nieco zgaszonego i tyle. Niwiele da się z tym zrobić. Kibice nie mogą w nieskończoność tolerować na boisku gracza, który pobiera astronomiczne sumy z kasy klubu i kaleczy grę. Przecież to niedorzeczne. Szacunku jest mu okazywane aż nadto, naprawdę, ale zasługi nie mogą przesądzać o tym, na ile jest potrzebny drużynie :roll: Jest potrzebny, ale na pewno nie jako postać kluczowa i gracz pierwszej jedenastki jak ma to miejsce obecnie. Powinien się nieco usunąć w cień, tak jak właśnie jest w przypadku choćby Maldiniego. Nie wspominaj mi tu o wieku bo ukręcę łeb :P On nie ma tu nic do rzeczy, chcę porównać inne rzeczy. W Milanie są obecnie lepiej dysponowani obrońcy od Maldiniego i to oni zazwyczaj grają, a on pełni rolę zmiennika i w pewnym sensie dobrego ducha. W pierwszym składzie pojawia się, kiedy ktoś jest niedysponowany. Dlaczego inaczej ma wyglądać sytuacja z Raulem? Dlaczego on akurat, pomimo, że są od niego lepsi w drużynie ciągle zajmuje miejsce w wyjściowym składzie i często nawet nie na swojej pozycji. Chyba się zgodzisz, że gra o wiele słabiej od np. Robinho, który na interes kapitana zajmuje miejsce na ławce :roll: Rola Raula powinna na dzień dzisiejszy wyglądać podobnie jak rola Maldiniego. Koniec kropka. Żadnych buntów, żadnej gry za zasługi bo liczy się to co dziś i jutro, a nie to co wczoraj :P

Wróć do „Hiszpania”