AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Łukasz_ » 01 kwie 2007, 8:24

Chlopaczek pisze:Byl kiedys na forum taki koles - Dorian.Kibic Romy.Potem przyszla Ewa (dobrze caluje i jest mieciutka jak kaczuszka ale...) i chlopak obecnie nie wie nawet z kim Roma grala ostatnio w LM.Uwazaj bo skonczysz tak jak on.
:badziewie: No chyba nie ;)

Mecz jednak widziałem :D Sama mi przełączyła na canal + :D Jednak moje metody wychowawcze wyszły na swoje.

Co do meczu to Milan mi się nie podobał ale spodziewałem się tego. Dida pierwszą bramke IMO zwalił przynajmniej w 80% bo ten strzał był do obrony. Nasza defensywa nie grała źle ale gubiła się przy stałych fragmentach gry, Nesta grał pewnie... pocieszam się bo w LM zagrają Kaladze i Oddo więc powinno być lepiej. Pirlo nie grał kompletnie nic. Albo ja byłem zbyt zajęty... albo nie było go w ogóle widać, Seedorf coś tam się starał ale nie szło mu wyraźnie w tym meczu. Kaka troche rozegrał się w 2 połowie. Ronaldo zagrał mecz słaby, wymusił wolny którego sędzia mógł nie gwizdać. Gila [*] Jeżeli takiej okazji nie wykorzysta w LM to sam będzie wbijał sobie gwóźdź do trumny.

Forza Milan !

Wróć do „Włochy”