AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 01 kwie 2007, 19:03

Jak dla mnie mecz mógł się podobać bo praktycznie cały czas coś się działo mimo że obie drużyny czekają ciężkie mecze w LM. Roma dała z siebie co mogła choć na początku II poł niepotrzebnie tak bardzo oddaliśmy inicjatywę Milanowi który zawzięcie dążył do wyrównania. Próbowaliśmy wygrać ale tym razem się nie udało :( Najpierw my dominowaliśmy później jak dla mnie zasłużona bramka Milanu bo to on przejął inicjatywę a gdy już się otrząsnęliśmy po tym golu to pod bramką Didy znów było gorąco. Szkoda tych niewykorzystanych sytuacji i mam nadzieję że w środę będziemy grali z większą skutecznością. Cieszy jak napisał goofi pewność w naszych poczynaniach a także widok broniącego się Milanu :P Z drugiej strony za próbę dążenia do zwycięstwa mogliśmy zostać skarceni a strzał Gilardino już widziałem w naszej siatce. Tak wiec w meczu w którym mogliśmy zdobyć trzy punkty a także zero ostatecznie jest jeden :roll: Mam nadzieję że po słabym pod względem skuteczności meczu z Violką i teraz wreszcie się wstrzelimy bo nawet w lidze Lazio jak dziś wygra to niebezpiecznie się zbliży :wink: Ogólnie meczyk fajny a gdyby nie czekające nas emocje w LM byłoby jeszcze lepiej bo trenerzy rzuciliby wszystko co najlepszego co mają aby zdobyć trzy punkty. Ostatnio jak na boisko w końcówce meczu za Tottiego i jeszcze kogoś wchodzi Tavano i Vucinic to mam wrażenie że w ataku już nic nie zdziałamy mimo że teoretycznie zagrożenie pod bramką rywali nie powinno zmaleć :roll:
goofii pisze:N I E D O S Y T Rolling Eyes

Wróć do „Włochy”