komentarz i analiza wyników ligi polskiej 2005-2007

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post autor: guru » 01 kwie 2007, 19:03

(L)egia :!: (L)egia :!: (L)egia :!:

LKS nie istniał w tym meczu. 8) Strzelona bramka przez LKS to więcej przypadku i pomocy ze strony Legii.
cala drużyna zagrała bardzo dobrze trudno mieć jakieś zastrzeżenia. Pod koniec sie trochę za bardzo rozluźnili, przez co LKS strzelił bramkę.
Bardzo dobre spotkanie rozegrał Smoliński. Duzo biegał, rozgrywał i strzelił przepiękną bramkę. 8) Roger zawalił przy bramce, ale jestem w stanie mu to wybaczyć, jak ma tak zawsze grac jak dzisiaj. Edson przypominał mi tego piłkarza z ubiegłego sezonu. Nabrał świeżości. Jego dośrodkowania były bardzo groźne no i asystował przy bramce Nędzy. Surma w końcu zagrał jak na kapitana przystało. Nędza strzelił 2 bramki, ale tylko jedna mu zaliczono. :? Najbardziej podobał mi sie komentarz Dźwigały po strzelonej bramce Piotrka, kiedy miał znowu 100% sytuacje. "Tym razem Piotrek czysto trafił w piłkę i dlatego nie trafił w bramkę." :lol: Janczyk... :? Nie będę na nim stawiał świeczek, ale musi popracować nad skutecznością. Musi sie przełamać, bo jak sie nie strzela z takich sytuacji, to nie można być podstawowym zawodnikiem Legii.
Obrony nie ma co oceniać. Nie mieli okazji sie wykazać, a bramka padła po stałym fragmencie gry( watro odnotować głupi faul Szali [']).

(L)egia wraca do gry :twisted:

Wróć do „Polska”