Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 177

Post autor: Michał M » 02 kwie 2007, 7:58

No to kolejny "endspiel" za nami! :wink: Wynik cieszy, gra też, skuteczność - znowu nie :? Naprawdę trudno się dziwić, że włodarze Bayernu myslą ciągle o Luce Tonim (podobno odbyli z nim wstępne rozmowy). No ale najważniejsze, że nic w ten weekend nie straciliśmy, a do Schalke i Werderu nawet nadrobilismy :wink:
Akarin pisze:Hamit nie grał w Schalke.
Chyba Slomka nie miał do niego do końca zaufania, mimo, że starszy Altintop solennie obiecywal, że najważniejsze dla niego jest teraz mistrzostwo z Schalke :lol: Wiadomo, przecież na pewno chciałby grać w przyszłym sezonie w LM, a nie w P. UEFA :P

Trochę mnie zmartwił Kahn, bo zawodnik z jego doświadczeniem i wiekiem nie powinien poddawać się emocjom jak jeszcze 5-6 lat temu :? Całe szczęście, że sędziowie chyba boją się dać mu czerwonej kartki, bo tak naprawdę powinien był wylecieć z hukiem :red: Może jeszcze nie przetrawił tej "afery siuśkowej"? :wink:

Cieszę się za to, że w pierwszym składzie zagrał wreszcie Ottl - mam nadzieję, że to właśnie on zastąpi jutro Marka - jakoś mam większe zaufanie do naszego "rdzennego" Bawarczyka niż do Micho 8)

W każdym razie nastroje przed LM bardzo dobre. Byleby tylko wytrzymać jutro na San Siro :wink:

Wróć do „Niemcy”