Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: vakabayashi » 04 kwie 2007, 18:51

RealFan pisze:Cristiano Ronaldo
jego przyjście miałoby sens (zmieniłem zdanie :P ) ale nie za 80mln

Calderon i Mijatovic to słabi negocjatorzy, ujawniają karty zanim zaczną grać stąd ani w transfer Ronaldo ani Kaka nie wierze

a marca i as sobie mogą pisać co chcą liczą sie fakty a tych przemianiających za transferem ww. dwójki bardzo mało
RealFan pisze:legenda klubu
emerytowana żywa legenda

Mentor pisze:Jakoś nie widzę możliwości, aby Raul zmienił klub

a dlaczego :?: wiele żywych legend odchodziło tak z Realu jak i z Barcelony i robiło to dla lepszej sprawy ostatni przykład np. Guardiola

ok, moze on nie miał takiego statusu ale uważam żę odnośnie legendy Raul jako kapitana ,troche sie przesadza dla mnie ważnieszą postacią jako kapitan w historii Real bedą chociażby Hierro, Sanchis , Redondo

Mentor pisze:Nie wyobrażam sobie tego zawodnika w innym klubie i pewnie nie jestem odosobniony w tym odczuciu.

ja wprost przeciwnie dla dobra Realu Madryt Raul powinien odejść miał 4 lata, kilkudziesięciu piłkarzy obok siebie kilku trenerów by udowodnić że w Madrycie sie nie spalił :arrow: pora dla niego na nowe wyzwania może w lidze angliskiej moze amerykańskiej

Raul powinien zwolnić miejsce Soldado :arrow: od wychowanka do nowego wychowanka koło sie zamyka

Wróć do „Hiszpania”